ICT Consultancy Rotterdam InterExperts kantoorruimte Van Nelle fabriek Rotterdam Server beheer Rotterdam

Adressen Beheer Systeem

Uw klanten staan centraal

Het is belangrijk om een goed overzicht te hebben van uw relaties. Het InterExperts Adressen Beheer Systeem (ABS) maakt het makkelijk en efficiënt om een goed klantenbestand bij te houden. Op één plek toegang tot de namen, adressen, telefoonnummers en e-mailadressen van uw klanten. Ook contacthistorie kan worden bijgehouden zodat u precies weet wat er al met een (potentiële) klant besproken is.

Neem contact op met uw klanten

Persoonlijke zendingen trekken de aandacht. Via het Adressen Beheer Systeem maakt u gemakkelijk brieven waarin persoonlijke informatie zoals n.a.w.- gegevens van uw contactpersoon gebruikt worden. Etiketten print u direct vanuit ABS naar uw etiketvellen of een labelprinter. Door middel van etiketsjablonen passen ze perfect op elk type etiketvel. Ook e-mailnieuwsbrieven en marketingmailings kunt u vanuit het Adressen Beheer Systeem opmaken en laten versturen met de ingebouwde editor.

Slimme filters

Met behulp van het slimme filtersysteem in ABS maakt u gemakkelijk groepen en selecties binnen een groeiende contactenlijst. Zo kunt u filteren op gegevens zoals naam, adres of e-mail. Zoekfilters kunt u opslaan om ze later opnieuw te gebruiken. Door contacten in categorieën in te delen kunt u zien wie een nieuwsbrief ontvangt en wie een kerstpakket krijgt. Met het Adressen Beheer Systeem is het makkelijk uw adressenbestand schoon te houden. Dubbele adressen worden gefilterd op e-mailadres of postcode/huisnummer-combinatie.

 

Bekijk voor meer informatie over ABS de speciale website Adressen Beheer Systeem.nl!