Over Jan van der Meij

Oprichter InterExperts

Over Jan van der Meij

Na jarenlang hoofd ICT bij een bouwbedrijf te zijn geweest, startte Jan van der Meij (oorspronkelijk afgestudeerd als bouwkundig ingenieur) in 2006 met InterExperts. In een tijd waarin het economische tij niet bepaald meezat, is InterExperts uitgegroeid naar een solide bedrijf met zo’n 15 medewerkers.

Winnaarmentaliteit

Zowel in de sport als in business gaat Jan voor het meest optimale resultaat. Als enthousiast tafeltennisser wil hij graag winnen. Bij InterExperts betekent dat, dat hij blijft zoeken naar de beste en meest ideale oplossing voor u.

Toekomst

Terugkijken is mooi, maar hoe ziet Jan van der Meij de toekomst? ‘In 2006 begonnen als totaalleverancier in de ICT, verschuift de markt steeds meer naar oplossingen vanuit ‘the cloud’. Een groeiend aantal bedrijven klopt bij ons aan om automatiseringsvraagstukken op te lossen. Ik verwacht dat InterExperts over 5 jaar steeds meer klanten vanuit het eigen datacenter bedient. Met nog meer producten en oplossingen die door InterExperts zelf zijn ontwikkeld, waarbij we onze klantgerichte instelling absoluut niet mogen verloochenen. Vol vertrouwen zijn we klaar voor deze toekomst’.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å