Bedrijfsprofiel

Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam bedienen wij heel Nederland en België met begrijpelijk ICT-advies, ontwikkelen van bedrijfsapplicaties en ondersteuning.

Bedrijfsprofiel

InterExperts wil alle voorkomende ICT-diensten aan kunnen bieden als een full-service provider, zoals het realiseren van een stabiele werkomgeving en het ontwikkelen van bedrijfssoftware. Met onze klanten ontwikkelen we graag een kwalitatieve, langdurige relatie waarin wij graag een stap verder denken en onze verantwoordelijkheid nemen op ICT-gebied.

Omdat wij constant zoeken naar betaalbare en duurzame concepten gaan onze oplossingen lang mee en bent u niet beperkt tot één leverancier of platform. Wij zijn flexibel en onafhankelijk, en bekijken ICT niet vanuit de techniek, maar vanuit de kansen en mogelijkheden voor uw organisatie.

De beginjaren

InterExperts is sinds 2002 actief als dienstverlener op ICT-gebied. In 2006 is InterExperts gefuseerd met MeerDanEen ICT. Door deze fusie was het mogelijk om verder te professionaliseren en om ons te richten op een breder spectrum van diensten en producten.

Sindsdien kent InterExperts twee kernactiviteiten: enerzijds onze dienstverlening en advies op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, en anderzijds het ontwikkelen van nuttige en gebruiksvriendelijke bedrijfsapplicaties. Sinds 2006 zijn deze twee kernactiviteiten duidelijker gedefinieerd en hebben we ook een steeds groter aantal projecten uitgevoerd met een duidelijke wisselwerking tussen beide activiteiten.

Verdere professionalisering

Sinds 2008 heeft InterExperts haar kennis op het gebied van virtualisatie, netwerkbeheer en infrastructuur aanzienlijk vergroot en konden wij onze missie als integrale ICT-leverancier vervullen. Dit heeft geleid tot een sterke groei.

Sinds 2012 is onze dienstverlening op het gebied van cloud en hosted services sterk uitgebreid. Tegenwoordig bedienen we u vanuit ons eigen datacentrum in Rotterdam met oog voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over Jan van der Meij

Na jarenlang hoofd ICT bij een bouwbedrijf te zijn geweest, startte Jan van der Meij (oorspronkelijk afgestudeerd als bouwkundig ingenieur) in 2006 met InterExperts. In een tijd waarin het economische tij niet bepaald meezat, is InterExperts uitgegroeid naar een solide bedrijf met zo’n 15 medewerkers.


Winnaarmentaliteit

Zowel in de sport als in...

Lees meer informatie...

Medewerkers

Ons bedrijf wordt gedreven door een professioneel team van gedreven en ervaren mensen. Gezamenlijk hebben wij een schat aan ervaring en kennis om u te adviseren. Meestal gaan we informeel met elkaar om, maar onze werkhouding is altijd professioneel en zakelijk.

Lees meer informatie...

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å