Online werkplek

Altijd en overal toegang tot uw bedrijfswerkplek tegen voorspelbare kosten.

Online werkplek

Uw persoonlijke werkplek tegen vaste, maandelijkse kosten en professioneel beheerd door InterExperts? Dat kan met onze Online Werkplek! Voortaan werken u en uw medewerkers in de cloud, op een online werkplek die altijd en overal beschikbaar is.

Alle gebruikelijke onderhoudszaken en updates worden uit handen genomen. Binnen uw bedrijf is een dure server of periodiek onderhoud niet meer nodig, omdat de meeste zaken al door InterExperts worden onderhouden. Doordat u een vast bedrag per maand betaalt zijn uw IT-uitgaven voortaan voorspelbaar en komt u niet meer voor financiële verrassingen te staan.

Onze Online Werkplek kenmerkt zich door kwaliteit en aandacht voor uw organisatie. Wij maken voordat u van start gaat een goede analyse, en met onze flexibiliteit zijn wij in staat om uw organisatie gebruik laten maken van alle applicaties en gegevens zoals u dat wilt.

Alle systemen en verbindingen zijn dubbel uitgevoerd in een professioneel datacenter, zodat de beschikbaarheid hoog is. Alle verbindingen zijn beveiligd. Standaard loggen medewerkers in met een wachtwoord én een persoonlijke code, zodat uw online werkplek nog veiliger is dan internetbankieren.

Voor veel organisaties is een online werkplek een uitstekend alternatief voor een vaste werkplek, en overstappen is gemakkelijker dan u denkt. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende eerste inventarisatie en om de mogelijkheden te bespreken of om een demonstratie te geven.

Kijk voor ons volledige aanbod op www.directeenwerkplek.nl

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å