IT Infrastructuur

Een goede infrastructuur is de basis van iedere succesvolle IT-omgeving.

IT Infrastructuur

Voor een goed functionerend systeem heeft u ook een goede fundering nodig: de infrastructuur van uw ICT-omgeving. InterExperts is ervaren in het aanleggen en onderhouden van een effectieve en betrouwbare infrastructuur.
Een goede infrastructuur bestaat uit een solide netwerk, betrouwbare servers en een efficiënt besturingssysteem voor het aanbieden van alle applicaties.

Wij leveren betrouwbare IT-infrastructuur

InterExperts kan voor u een betrouwbare, degelijke en snelle infrastructuur realiseren en de bestaande infrastructuur verbeteren waar nodig. Alle aspecten die hiervoor belangrijk zijn worden door ons in kaart gebracht en beoordeeld. De fysieke hardware, systeemconfiguratie, het netwerk, de gebruikte software: alle aspecten die van belang zijn voor uw netwerk nemen wij in ogenschouw.

Jarenlange kennis en ervaring

Wij beheren voor talloze organisaties de ICT-infrastructuur. Onze gecertificeerde specialisten hebben kennis van alle technieken en apparaten die hiervoor nodig zijn om uw systeem op orde te brengen en te houden. InterExperts bewaakt de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw netwerk en installeert updates wanneer nodig. Bij het beheer van uw netwerk gaan we uit van een zo hoog mogelijke beschikbaarheid, eenvoudig beheer en zo goed mogelijke prestaties.

Efficiëntere inzet en betere beheersbaarheid

Door gebruik te maken van virtualisatietechnologie kunt u meerdere servers tegelijkertijd beschikbaar maken op fysieke hardware. Bovendien vergroten we de beheersbaarheid van uw omgeving, doordat het eenvoudig mogelijk is om een extra server te installeren of om een kopie (snapshot) te maken voorafgaand aan een kritische update. Door de systeembelasting te verdelen over meerdere servers wordt uw hardware ook efficiënter ingezet.

We beperken ons niet tot één platform

Wij hebben ervaring met verschillende platforms als besturingssysteem. Waar sommige bedrijven zich beperken tot Windows servers, hebben wij óók ervaring met open-source oplossingen zoals Suse Linux of Debian. Op deze manier kunnen we u adviseren om het besturingssysteem te kiezen dat in uw situatie het meest kostenefficiënt en betrouwbaar is. Heeft u al een eigen platform, dan kunnen wij er zonder problemen mee overweg.

Proactieve storingspreventie

Om een goede infrastructuur te bieden voor uw diensten is het ook van belang dat uw kritieke infrastructuur storingsvrij werkt. Met de tools van InterExperts wordt uw infrastructuur automatisch bewaakt en krijgt u al voordat er problemen ontstaan een melding. Wij bewaken geautomatiseerd alle belangrijke onderdelen van uw netwerk. InterExperts ontvangt meldingen van problemen ook, zodat we tijdig in kunnen grijpen en problemen op kunnen lossen voordat ze leiden tot ernstige storingen in uw netwerk.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å