Hardware

Alle computerbenodigdheden onder één dak.

Hardware

Behalve het ontwikkelen van software, advies op ICT-gebied en diensten voor netwerk- en systeembeheer, leveren we ook hardware. Bij hardware kunt u denken aan servers, werkstations, switches, storage, firewalls, printers en andere computerbenodigdheden. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende vragen en diensten op ICT-gebied.

Voor werkstations en servers leveren wij voornamelijk apparatuur van HP. HP is een betrouwbare en ervaren leverancier van hardware en biedt behalve betrouwbare apparatuur ook uitstekende service op het gebied van onderhoud en ondersteuning bij hardwareproblemen. Op die manier weet u zeker dat u bij technische problemen in ieder geval geen moeite heeft om aan vervangende hardware te komen: afhankelijk van uw contract ontvangt u binnen enkele uren al het vervangende onderdeel. Tevens is InterExperts partner van HP, zodat wij rechtstreeks toegang hebben tot actuele productkennis.


Op het gebied van storage leveren wij diverse oplossingen van NetApp. Door ons brede spectrum van diensten leveren wij u niet alleen de storage, maar kunnen we een goede inschatting maken van uw systeem en u een oplossing adviseren die perfect past in uw situatie. Bovendien kunnen wij voor u of in samenwerking met u het storagesysteem installeren en een migratietraject voorbereiden, zodat u een bestaand systeem zorgeloos vervangt of uitbreidt. Neemt u gerust contact op met onze consultants voor een gedegen advies of voor een check-up van uw huidige systeem.

Ook helpen wij u graag met alle andere voorkomende computerhardware, zoals monitors, printers, netwerkapparatuur en kabels. Onze inkopers hebben toegang tot verschillende distributeurs en kunnen daardoor volledig hardware voor u kopen. Doordat wij niet gespecialiseerd zijn in één soort hardware, maar u op alle gebieden bedienen, kunt u bij ons terecht voor al uw inkoopvragen. In combinatie met het leveren van softwarelicenties en onze takken dienstverlening, advies en software-ontwikkeling vormen wij uw eerste aanspreekpunt op ICT-gebied!

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å