Zorgeloos werken in de cloud

Vaste kosten per maand, gegarandeerde beschikbaarheid, hoge kwaliteit én flexibiliteit?

Zorgeloos werken in de cloud

Met een online werkplek van InterExperts werken uw medewerkers voortaan via de cloud. En dat biedt veel voordelen! Alle gebruikelijke onderhoudszaken en updates worden uit handen genomen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers op een up-to-date werkplek kunnen werken. U hoeft niet meer te investeren in dure werkplekken voor uw medewerkers. U betaalt een vast bedrag per werkplek per maand, zodat uw uitgaven voorspelbaar zijn en u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Heeft u een wisselend aantal medewerkers? Dan is het met online werkplekken voordelig om extra werkplekken af te nemen. Handig voor projectgroepen, samenwerkingsverbanden of seizoensmedewerkers.

Door over te stappen op online werkplekken bent u meteen klaar voor Het Nieuwe Werken. Doordat uw medewerkers overal ter wereld in kunnen loggen op hun eigen online werkplek bent u niet meer gebonden aan een vast kantoor. Alle bedrijfsapplicaties kunt u thuis, op kantoor of onderweg op een veilige manier benaderen.

De diensten van InterExperts kenmerken zich door aandacht voor gebruikers, hoge kwaliteit en flexibiliteit. Standaard bieden wij een hoogwaardige basisdienst aan. Met onze flexibiliteit stemmen wij uw online werkplek af op uw specifieke wensen.

Natuurlijk wilt u zekerheid wanneer u overstapt naar een online werkplek. Daarom hebben wij extra veel aandacht besteed aan de betrouwbaarheid en veiligheid van online werkplekken. 

Alle systemen en verbindingen zijn dubbel uitgevoerd in een professioneel datacenter, zodat de beschikbaarheid hoog is. Alle verbindingen zijn beveiligd. Standaard loggen medewerkers in met een wachtwoord én een persoonlijke code, zodat uw online werkplek nog veiliger is dan internetbankieren.

Voor veel organisaties is een online werkplek een uitstekend alternatief voor een vaste werkplek, en overstappen is gemakkelijker dan u denkt. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende eerste inventarisatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor ons volledige aanbod op www.directeenwerkplek.nl

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å