Online backup

Met onze online backup oplossingen bent u verzekerd van een goede en flexibele oplossing om uw bedrijfsgegevens veilig te stellen.

Online backup

Moderne organisaties zijn bijzonder afhankelijk van informatietechnologie. Daarnaast is veel bedrijfskritische informatie opgeslagen in ICT-systemen. Stelt u zich eens voor wat er zou kunnen gebeuren wanneer er brand uitbreekt, er waterschade ontstaat in uw serverruimte of wanneer er door een fout per ongeluk allerlei bestanden verdwenen zijn? De gevolgen bij dataverlies zijn enorm. Een goede dagelijkse backup is daarom van levensbelang!

Om hier een oplossing voor te bieden introduceren wij Online Backup. Online Backup is een dienst waarbij alle bedrijfsgegevens dagelijks gekopieerd worden naar onze backupservers in een datacentrum. Dit wordt gedaan via een beveiligde internetverbinding. Doordat de kopie naar ons datacentrum in Rotterdam gemaakt wordt heeft u meteen een backup op een externe locatie.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å