Backup en Recovery

Voorkom gegevensverlies met een goede back-up.

Backup en Recovery

Om te voorkomen dat u belangrijke bedrijfsgegevens permanent verliest is het nodig om regelmatig een back-up te maken. Met onze oplossingen kost het maken en bijwerken van back-ups weinig tijd en krijgt u automatisch een seintje als het niet lukt. Uiteraard testen we regelmatig uw back-up, zodat we zeker weten dat hij werkt als het nodig is.

En mocht het dan toch een keer gebeuren dat we een systemen of gegevens moeten herstellen: wij bieden volledige ondersteuning bij een crash van uw systemen. Indien nodig leveren wij vervangende apparatuur, zetten wij de back-up terug en zorgen er voor dat uw systeem zo snel mogelijk weer in de lucht is.

Disaster recovery

Wij weten hoe belangrijk het is om een goede backup van uw gegevens te hebben en om tijdig weer te kunnen herstellen na een crash. Aan een backup van uw gegevens alleen heeft u eigenlijk niet genoeg: stelt u zich voor dat u bij een brand niet alleen alle data verliest, maar ook uw hardware en specifieke netwerk- en serverconfiguraties. Hoe snel kunt u weer aan het werk?
            
Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw backup en disaster recovery plan. Deze procedure kan desgewenst in ons datacentrum getest worden. Ook kunnen wij u ondersteunen met het tijdig beschikbaar stellen van vervangende hardware en herstel van uw IT-infrastructuur mocht er zich onverhoopt toch een echte ramp voordoen.

Online Backup (XL)

Vanuit ons datacentrum bieden wij u een tweetal online backup oplossingen aan. Standaard Online Backup maakt van elk device waarop de standaard client is geinstalleerd een backup naar ons beveiligde datacentrum in Nederland. De Online Backup XL variant is geschikt voor meerdere servers en stelt u in staat om een hybride lokale/online backup in combinatie met gedegen disaster recovery en test methoden te implementeren. Lees hierover meer op Online backup.

SEP Sesam

Met SEP Sesam heeft u de keuze: uw backup server die op Windows of Linux draait. De voordelen van SEP Sesam: betaalbaar, platformonafhankelijk en vele backup clients, zoals Open Enterprise Server en Groupwise. Met aansluiting op ons Backup Online XL platform bieden wij ongekende mogelijkheden voor uw disaster recovery procedures.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å