E-mailbeveiliging

Hier moet nog een goede default ingesteld worden

E-mailbeveiliging

De meest gebruikte ingang door kwaadwillenden de zakelijke e-mail. Ongewenste reclame, het vissen naar te misbruiken gegevens en spionerende malware komt via dit kanaal binnen. Naast de directe gevaren hebben dit dergelijke gevaarlijke berichten impact op de productiviteit van uw medewerkers. Dit probleem kan het beste aan de deur worden aangepakt. Wij bieden hiervoor verschillende oplossingen.

Ons hosted mailfilter ontzorgt u snel en eenvoudig, maar biedt weinig mogelijkheden om afleveren van e-mail te finetunen.

Wilt u zelf meer grip op dit proces, maar ook controle op wat er door uw medewerkers wordt verstuurd, dan adviseren wij GWAVA. Hiermee is het naast het buiten de deur houden van malware bijvoorbeeld ook mogelijk om een uniforme mail voettekst toe te voegen of fijnmazig in te stellen welke informatie niet de deur uit mag.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å