Anti-spam en antivirus

Voorkomen is beter dan genezen.

Anti-spam en antivirus

Veel ellende ontstaat door invloeden van buitenaf. Spam, scam, phishing, sites met malware en andere bedreigingen voor uw netwerk zijn aan de orde van de dag.

Reguliere gebuikers worden overladen met zaken die de normale bedrijfsvoering in de weg kunnen staan. Met onze oplossing op verschillende niveaus helpen wij uw bedrijfsvoering uit de gevarenzone te houden.

E-mailbeveiliging

De meest gebruikte ingang door kwaadwillenden de zakelijke e-mail. Ongewenste reclame, het vissen naar te misbruiken gegevens en spionerende malware komt via dit kanaal binnen. Naast de directe gevaren hebben dit dergelijke gevaarlijke berichten impact op de productiviteit van uw medewerkers. Dit probleem kan het beste aan de deur worden aangepakt. Wij bieden hiervoor verschillende oplossingen.

Ons hosted mailfilter ontzorgt u snel en eenvoudig, maar biedt weinig mogelijkheden om afleveren van e-mail te finetunen.

Wilt u zelf meer grip op dit proces, maar ook controle op wat er door uw medewerkers wordt verstuurd, dan adviseren wij GWAVA. Hiermee is het naast het buiten de deur houden van malware bijvoorbeeld ook mogelijk om een uniforme mail voettekst toe te voegen of fijnmazig in te stellen welke informatie niet de deur uit mag.

Werkplek en Serverbeveiliging

Naast email beveiliging moet de beveiliging van werkplekken en servers ook niet onderschat worden. Naast antimalware beveiliging op basis van diverse door ons ondersteunde producten moet hierbij ook gedacht worden aan een goede en veilige inrichting van de netwerk infrastructuur. Hiermee kan eenvoudig een eerste barriere opgeworpen worden voor kwaadwillenden. Daarnaast is een goede controle van toegang tot het internet van uw werknemers noodzakelijk. Naast het inrichten van proxies op basis van open-source producten ook dit probleem te tackelen met behulp van GWAVA.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å