Beveiliging en backup

Beveiliging van uw IT-omgeving moet niet onderschat worden. Onze experts helpen u het belang in te zien van goede informatiebeveiliging.

Beveiliging en backup

Informatiebeveiliging is het beschermen van uw kritieke bedrijfsgegevens tegen verlies, diefstal of misbruik. Dat betekent niet alleen bescherming tegen virussen en hackers, maar ook een goede back-up en inzichtelijke tools om netwerkgebruikers te beheren.

Backup en Recovery

Om te voorkomen dat u belangrijke bedrijfsgegevens permanent verliest is het nodig om regelmatig een back-up te maken. Met onze oplossingen kost het maken en bijwerken van back-ups weinig tijd en krijgt u automatisch een seintje als het niet lukt. Uiteraard testen we regelmatig uw back-up, zodat we zeker weten dat hij werkt als het nodig is.


En mocht...

Lees meer informatie...

Anti-spam en antivirus

Veel ellende ontstaat door invloeden van buitenaf. Spam, scam, phishing, sites met malware en andere bedreigingen voor uw netwerk zijn aan de orde van de dag.


Reguliere gebuikers worden overladen met zaken die de normale bedrijfsvoering in de weg kunnen staan. Met onze oplossing op verschillende niveaus helpen wij uw bedrijfsvoering uit de gevarenzone...

Lees meer informatie...

Identity en accessmanagement

Uw gegevens zijn úw eigendom en dat wilt u graag zo houden. Met behulp van een goede identiteitsoplossing in combinatie met adequate toegangscontrole houdt u grip wie toegang heeft tot welke dienst of gegevens. Samen met een goede firewall wordt uw netwerk een onneembaar maar voor u toegankelijk fort.

Lees meer informatie...

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å