Oplossingen

InterExperts biedt met de perfecte combinatie van open-source producten, uitgebreide implementatiekennis en ruime ervaring de stabiele netwerkomgeving die uw organisatie nodig heeft.

Oplossingen

Wij realiseren betrouwbare systemen en netwerken met betrouwbare producten. Met jarenlange ervaring en bijzonder ruime kennis van de software en hardware die wij bij uw organisatie installeren kunnen wij binnen de bestaande infrastructuur, maar ook vanaf een schone lei uw netwerk opbouwen en uitbreiden met de gewenste functionaliteit.

Online werkplek

Uw persoonlijke werkplek tegen vaste, maandelijkse kosten en professioneel beheerd door InterExperts? Dat kan met onze Online Werkplek! Voortaan werken u en uw medewerkers in de cloud, op een online werkplek die altijd en overal beschikbaar is.


Alle gebruikelijke onderhoudszaken en updates worden uit handen genomen. Binnen uw bedrijf is een dure server...

Lees meer informatie...

Beveiliging en backup

Informatiebeveiliging is het beschermen van uw kritieke bedrijfsgegevens tegen verlies, diefstal of misbruik. Dat betekent niet alleen bescherming tegen virussen en hackers, maar ook een goede back-up en inzichtelijke tools om netwerkgebruikers te beheren.

Lees meer informatie...

Clouddiensten

In de loop der tijd heeft InterExperts veel ervaring opgedaan met het aanbieden en onderhouden van internetservices, zoals domeinnaamregistratie, applicatiehosting, e-maildiensten, backup en webhosting. U kunt meeprofiteren van onze expertise. De InterExperts clouddiensten zijn een stabiel en betrouwbaar platform voor al uw online activiteiten.

Lees meer informatie...

Communicatie

Effectieve bedrijfsvoering valt of staat met effectieve communicatie. En zeker in deze tijd, waarin de hoeveelheid informatie ons wel eens te boven gaat, is het van belang om voor een oplossing te kiezen waarmee u en uw medewerkers op effectieve en doeltreffende wijze kunnen communiceren. Tegelijkertijd is het van belang dat uw medewerkers op een veilige en...

Lees meer informatie...

Hardware

Behalve het ontwikkelen van software, advies op ICT-gebied en diensten voor netwerk- en systeembeheer, leveren we ook hardware. Bij hardware kunt u denken aan servers, werkstations, switches, storage, firewalls, printers en andere computerbenodigdheden. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende vragen en diensten op ICT-gebied.
Voor...

Lees meer informatie...

IT Infrastructuur

Voor een goed functionerend systeem heeft u ook een goede fundering nodig: de infrastructuur van uw ICT-omgeving. InterExperts is ervaren in het aanleggen en onderhouden van een effectieve en betrouwbare infrastructuur.

Een goede infrastructuur bestaat uit een solide netwerk, betrouwbare servers en een efficiënt besturingssysteem voor het aanbieden van...

Lees meer informatie...

Productiviteit

Samenwerken is belangrijk voor iedere organisatie. Wanneer uw bedrijf op volle toeren kan draaien en iedereen probleem informatie kan delen haalt u het meeste uit uw personeel. Met behulp van doorwinterde software oplossingen maken wij een goed geoliede machine betaalbaar.

Lees meer informatie...

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å