Werkwijze

Van begin tot eind een vertrouwde ontwikkelpartner.

Werkwijze

Een goede en effectieve applicatie begint volgens InterExperts met een goed ontwerp. Daarom zijn we graag al vanaf de beginfase in het ontwikkeltraject betrokken bij het opstellen van het eisenpakket. Vanuit het eisenpakket werken we de functionaliteit en workflow van een applicatie uit. Als de functionele eisen en de workflow helder zijn stellen we een technisch eisenpakket op en maken we een technisch ontwerp van de applicatie. Met deze werkwijze weten we zeker dat de applicatie die we ontwikkelen aansluit op uw eisen en wensen.

De ontwikkeling van de applicatie start als het ontwerp concreet is. Gedurende de ontwikkeling betrekken we u als opdrachtgever bij het proces, zodat u tijdig bij kunt sturen. Ook na de oplevering van uw applicatie nemen we graag onze verantwoordelijkheid: voor onderhoud en uitbreidingen staan we altijd voor u klaar. Uw applicatie kunnen we eventueel hosten binnen onze private cloud.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å