Webapplicaties

Betere applicaties door effectieve koppelingen.

Webapplicaties

Bijna alle applicaties die InterExperts ontwikkelt zijn webapplicaties. Webapplicaties zijn apps die volledig met de browser te gebruiken zijn, zonder dat een gebruiker zelf nog software moet installeren.

Bij een webapplicatie wordt alle informatie op een centrale server verwerkt en opgeslagen. Hierdoor is het veel eenvoudiger om de toepassing te beheren: updates kunnen centraal uitgevoerd worden en alle informatie kan met één centrale backup opgeslagen worden. Maar webapps bieden ook veel andere voordelen.

Weinig onderhoud

Doordat u op de computers en mobiele apparaten van uw medewerkers geen software hoeft te installeren en up-to-date hoeft te houden zijn de beheerlasten voor webapps veel lager dan bij traditionele software. Het centrale servermodel bij webapplicaties maakt het ook veel eenvoudiger om het beheer en onderhoud van een applicatie te verhuizen naar een cloudprovider, bijvoorbeeld de InterExperts Cloud.

Benieuwd naar de voordelen van onze ontwikkelmethode? Wij maken graag een afspraak!

Door iedereen te gebruiken

Doordat een webapplicatie via een normale browser geopend wordt, kan bijna iedereen werken met een webapplicatie van InterExperts. Het is niet nodig om speciale apps te ontwikkelen voor andere besturingssystemen (Windows, Mac, Linux), omdat al deze besturingssystemen al over een browser beschikken.

Met moderne technieken kan de gebruikersinterface volledig afgestemd worden op het type apparaat van de gebruiker. Een gebruiker met een tablet of smartphone ziet dus een versie van de app die geschikt is voor mobiele devices, terwijl een gebruiker van een vaste computer of laptop profiteert van de gebruiksmogelijkheden van een desktopcomputer.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å