Koppelen van e-mail, agenda's en contacten

Hier moet nog een goede default ingesteld worden

Koppelen van e-mail, agenda's en contacten

De informatie uit uw e-mailsysteem is vaak zeer nuttig om te hergebruiken in andere applicaties. Wat dacht u van een interne telefoongids die meteen laat zien wanneer u uit een afspraak komt? Of het gebruiken van de contactgegevens uit uw CRM-systeem binnen uw e-mailprogramma? Ingeplande afspraken automatisch koppelen aan het reserveringssysteem voor vergaderruimtes? Er zijn zeer veel nuttige toepassingen te bedenken om deze gegevens te hergebruiken binnen andere programma’s, of om andersom uw e-mail- en agendasysteem te voeden met informatie uit andere applicaties die binnen uw organisatie worden gebruikt.

Als enige partij in Nederland heeft InterExperts expertise voor het ontwikkelen van koppelingen met Data Synchronizer van Novell. Deze universele oplossing maakt het ontwikkelen van koppelingen tussen uw e-mailpakket en andere systemen mogelijk en zorgt ook voor een betrouwbare synchronisatie. Maak gerust een afspraak met ons om te bekijken of we een koppeling kunnen maken met uw applicaties.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å