Betaalsystemen

Hier moet nog een goede default ingesteld worden

Betaalsystemen

Wanneer u online betalingen wilt verwerken in uw applicatie of webshop is het van groot belang dat transacties op een betrouwbare en veilige manier verwerkt worden. Ook is er bij het ontwikkelen van een dergelijke koppeling voldoende aandacht nodig voor uitzonderingssituaties. InterExperts heeft ervaring met het integreren van betaalsystemen van betaalproviders, bijvoorbeeld Rabobank of Ogone. Door een koppeling met een betalingsprovider kunt u uw applicatie, website of webshop geschikt maken voor betalingen via iDeal, creditcard of andere betalingsmethoden.

InterExperts heeft onder meer voor het reserveringssysteem van een landelijke hotelketen een integratie ontwikkeld met een betaalprovider. Middels dit systeem worden maandelijks duizenden transacties probleemloos afgehandeld.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å