Van maatwerk tot standaardapplicaties

Hier moet nog een goede default ingesteld worden

Van maatwerk tot standaardapplicaties

Ons ontwikkelteam ontwikkelt zowel maatwerkapplicaties en standaardapplicaties in eigen beheer. De maatwerkapplicaties worden volledig naar uw wensen en specificaties ontwikkeld. Ons ervaren team van analisten en ontwikkelaars denken vanaf het begin met u mee over het ontwerp van de applicatie en alle relevante randzaken (zoals bedrijfsprocessen en de implementatie binnen uw organisatie). Met onze werkwijze betrekken we u ook altijd gedurende de ontwikkeling, zodat we gezamenlijk tot een perfecte applicatie komen.

Een aantal business apps wordt door InterExperts in eigen beheer als standaardapplicatie uitgegeven. Met ons Adressen Beheer Systeem beheert u zorgeloos grote relatiebestanden. De cloudapplicatie Verlofbeheer.nl maakt het bijhouden van uw verlofadministratie een fluitje van een cent.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å