Referenties

Hier moet nog een goede default ingesteld worden

Referenties

Voor verschillende organisaties hebben wij in de loop der jaren applicaties ontwikkeld waarmee zij de productiviteit flink hebben weten te vergroten.

  • Voor bouwbedrijf Boele & van Eesteren hebben we een systeem ontwikkeld om bouwtekeningen op effectieve wijze te registreren. De applicatie wordt gebruikt op talloze bouwprojecten verspreid over Nederland.
  • Voor de Hogeschool Rotterdam hebben we een applicatie ontwikkeld om computers op eenvoudige wijze te voorzien van een nieuw besturingssysteem. Dankzij onze oplossing kunnen systeembeheerders en servicedeskmedewerkers eenvoudig een upgrade inplannen.
  • Voor het Fonds Podiumkunsten is door ons een applicatie ontwikkeld om snel de agenda’s van medewerkers beschikbaar te maken in een webinterface. Receptiemedewerkers en andere medewerkers van het Fonds kunnen daardoor in één oogopslag zien welke medewerkers beschikbaar zijn.
  • Voor de Gemeente Veenendaal hebben we een bestaande telefoongids voor medewerkers uitgebreid en gekoppeld aan het interne e-mailsysteem. De telefoongids kan hierdoor nu ook agenda-afspraken tonen, zodat medewerkers snel kunnen zien wanneer een collega beschikbaar is voor een afspraak of telefoongesprek.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å