Business applicaties

Slimme applicaties voor maximale productiviteit.

Business applicaties

InterExperts heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve software voor het bedrijfsleven. Met onze apps werken werkt uw organisatie sneller en efficienter en kunt u zich concentreren op de core business.

InterExperts heeft jarenlange ervaring bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Wilt u een bedrijfsproces ondersteunen met business applicaties? Wij denken met u en uw organisatie mee en zoeken naar de beste manier om optimaal gebruik te maken van software. Wij automatiseren niet alleen bestaande bedrijfsproces, maar we denken ook met u mee over effectieve nieuwe werkwijzen die mogelijk zijn door op een slimme manier software in te zetten.

Van maatwerk tot standaardapplicaties

Ons ontwikkelteam ontwikkelt zowel maatwerkapplicaties en standaardapplicaties in eigen beheer. De maatwerkapplicaties worden volledig naar uw wensen en specificaties ontwikkeld. Ons ervaren team van analisten en ontwikkelaars denken vanaf het begin met u mee over het ontwerp van de applicatie en alle relevante randzaken (zoals bedrijfsprocessen en de implementatie binnen uw organisatie). Met onze werkwijze betrekken we u ook altijd gedurende de ontwikkeling, zodat we gezamenlijk tot een perfecte applicatie komen.

Een aantal business apps wordt door InterExperts in eigen beheer als standaardapplicatie uitgegeven. Met ons Adressen Beheer Systeem beheert u zorgeloos grote relatiebestanden. De cloudapplicatie Verlofbeheer.nl maakt het bijhouden van uw verlofadministratie een fluitje van een cent.

Expertise

Onze apps sluiten naadloos aan op uw bedrijfsproces en ondersteunen uw medewerkers waar nodig bij het nemen van zakelijke beslissingen. Ons team heeft ruime ervaring bij het verbeteren van uw bedrijfsprocessen met behulp van innovatieve business apps. Onze consultants en analisten zijn breed georiënteerd en hebben verschillende achtergronden. Doordat onze klantenkring uitgebreid en zeer divers is kunnen we ons vrijwel altijd vertalen in de core business van uw organisatie en de specifieke uitdagingen waar u dagelijks mee te maken heeft.

Ons ontwikkelteam heeft uitstekende en up-to-date technische kennis. Wij gebruiken de modernste inzichten en technieken om zo optimaal ICT te gebruiken en om uw app op de meest efficiënte wijze te ontwikkelen.

Wij denken graag met u mee

Wij zijn het gewend om oplossingen te bedenken voor ongewone situaties, of om koppelingen te maken tussen systemen die normaal niet gekoppeld worden. Zoekt u een oplossing voor een probleem, of wilt u een bestaand werkproces in uw organisatie efficiënter en beter maken? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Referenties

Voor verschillende organisaties hebben wij in de loop der jaren applicaties ontwikkeld waarmee zij de productiviteit flink hebben weten te vergroten.

  • Voor bouwbedrijf Boele & van Eesteren hebben we een systeem ontwikkeld om bouwtekeningen op effectieve wijze te registreren. De applicatie wordt gebruikt op talloze bouwprojecten verspreid over Nederland.
  • Voor de Hogeschool Rotterdam hebben we een applicatie ontwikkeld om computers op eenvoudige wijze te voorzien van een nieuw besturingssysteem. Dankzij onze oplossing kunnen systeembeheerders en servicedeskmedewerkers eenvoudig een upgrade inplannen.
  • Voor het Fonds Podiumkunsten is door ons een applicatie ontwikkeld om snel de agenda’s van medewerkers beschikbaar te maken in een webinterface. Receptiemedewerkers en andere medewerkers van het Fonds kunnen daardoor in één oogopslag zien welke medewerkers beschikbaar zijn.
  • Voor de Gemeente Veenendaal hebben we een bestaande telefoongids voor medewerkers uitgebreid en gekoppeld aan het interne e-mailsysteem. De telefoongids kan hierdoor nu ook agenda-afspraken tonen, zodat medewerkers snel kunnen zien wanneer een collega beschikbaar is voor een afspraak of telefoongesprek.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å