Samenwerking tussen InterExperts en IDfocus

vrijdag, 17 april 2015

Samenwerking tussen InterExperts en IDfocus

Na ruim een jaar van intensief samenwerken, hebben IDfocus en InterExperts hun samenwerking met een officieel contract bekrachtigd. Met een handtekening en een glas champagne werd de samenwerking door Mark van Reijn en Sebastiaan Veldhuisen, eigenaren van IDfocus, en Jan van der Meij (directeur InterExperts) en Jolanda van den Akker (senior account manager InterExperts) recent beklonken.

Van ICT tot IDM
Klanten van InterExperts vragen steeds meer om oplossingen op het gebied van beveiliging en beheer van de identiteiten van medewerkers, externe medewerkers, studenten en andere gebruikers. Daarom past de samenwerking met IDFocus zo mooi in ons dienstenpakket. Door de samenwerking kan InterExperts namelijk niet alleen advies uitbrengen over uw ICT-omgeving en de implementatie daarvan, maar ook op het gebied van Identity Access en Security Management.

Dat dit aansluit op de wensen van onze klanten, blijkt wel uit de vele IDM-projecten waar wij momenteel mee bezig zijn. Zo zijn onze consultants bezig bij ROC Friese Poort met de IDVault implementatie en huurt het Limburgse samenwerkingsverband Parkstad IT onze diensten in voor de upgrade van hun IDM-oplossing. Bovendien verzorgt InterExperts, in nauwe samenwerking met IDFocus, nu de volledige IDM-support voor Parkstad IT.

IDM as a Service (IaaS)
IDfocus is al ruim 10 jaar specialist in het vertalen van functionele eisen naar technische ontwerpen en complete implementaties op dit gebied op het gebied van Identity Management. Door de samenwerking kunnen InterExperts en IDfocus hun dienstverlening verder optimaliseren, inclusief de 24-uur support via de InterExperts helpdesk! Bovendien levert deze samenwerking ook weer nieuwe producten en diensten op. Zo zijn er vergevorderde plannen om Identity, Acces en Security (IaaS) vanuit het datacenter van InterExperts aan te gaan bieden.

Wilt u meer weten over Identity Management en de mogelijkheden voor uw organisatie? Bel Jolanda van den Akker voor een afspraak.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å