Uitbreiding Identity Management dienstverlening

vrijdag, 13 februari 2015

Uitbreiding Identity Management dienstverlening

Steeds vaker vragen klanten ons naar Identity Management van NetIQ (IDM). Daarom is InterExperts dit jaar een exclusieve samenwerking aangegaan met IDFocus: Mark van Reijn en Sebastiaan Veldhuisen. Deze overeenkomst is niet zomaar tot stand gekomen, want in 2014 hebben wij reeds 3 grote projecten samen met IDFocus gerealiseerd. Door deze exclusieve samenwerking kunnen wij u volledig begeleiden op het gebied van IDM; vanaf de inventarisatie van de eerste wensen tot en met het in gebruik nemen en onderhouden van uw IDM-systeem.

Wat betekent IDM voor u?

Identity Management houdt zich bezig met het identificeren van individuen binnen uw computersysteem. De software controleert of deze individuen inderdaad toegang tot verschillende middelen in het systeem mogen hebben.

Afname werkdruk

Wat kan IDM software voor u betekenen? Identity Management software wordt vaak gebruikt om administratieve taken te automatiseren, zoals het resetten van wachtwoorden. Als gebruikers zelf hun wachtwoord kunnen resetten, vermindert dit de werkdruk op de helpdesk.
Een ander voorbeeld, is het automatiseren van de procedure bij een nieuwe medewerker. Met IDM worden het aanmaken van een account, toegang tot relevante systemen, e-mailadres en welkomstbericht volledig geautomatiseerd. Ook wanneer een medewerker de organisatie verlaat, bewijst IDM software zijn waarde. Want het systeem blokkeert dan de oude accounts, zodat ex-werknemers geen toegang meer hebben tot het systeem.

IDM ook binnen uw organisatie implementeren? Bel 010 - 2919610 voor een afspraak.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å