Nieuws vanuit het Brainshare Congres

dinsdag, 9 december 2014

Nieuws vanuit het Brainshare Congres

Begin november werd in Salt Lake City het jaarlijkse Brainshare congres gehouden en Jan van der Meij en Sebastiaan Veld van InterExperts waren daarbij! InterExperts kwam samen met 9 geselecteerde Europese partners om te ‘sparren’ met topfunctionarissen van NetIQ, Novell en Attachmate.

Contacten leggen

MicroFocus (UK) wordt de nieuwe eigenaar van de Attachmate Group. Binnen deze groep vallen de divisies NetIQ, Novell en SuSe. Voor Nederland een gunstige ontwikkeling, want de nieuwe eigenaar vaart een meer Europese koers. Jan van der Meij heeft bovendien persoonlijk gesproken met Kevin Loosemore, chairman van MicroFocus. Kevin was in Salt Lake City aanwezig om kennis te maken met de partners en klanten van Attachmate.

Brainshare productnieuws

Er was niet alleen veel organisatorisch en marketingnieuws in Amerika, ook zijn diverse nieuwe producten getoond. Hieronder de belangrijkste highlights:

  • Nieuwe versies van Identity- en Security-gerelateerde producten van NetIQ (IDM en Access Manager, Cloud Access);
  • De verdere ontwikkeling van Zenworks (versie 11.4 komt er aan!);
  • De hernieuwde focus op Vibe. Dit enorm krachtige product wordt onderschat in de markt. Vibe 4.0 verschijnt binnenkort met daarin flinke verbeteringen. Intranetten, projectdossiers, workflows en bedrijfsvoeringprocessen kunnen hierin naadloos worden weergegeven.
  • Filr 1.1 is zojuist verschenen, maar er wordt alweer gewerkt aan de volgende versies. Dit is een geweldige kans voor bedrijven die nu nog met Dropbox of WeTransfer werken, maar behoefte hebben aan beheer en veiligheid bij het delen van bestanden.
  • OES 2015 wordt de nieuwe versie van de Novell stack op Linux.
  • GroupWise wordt in versie 2014 SP2 nog verder verbeterd en de single-sign on met Active Directory wordt gerealiseerd.

Al met al was het een vermoeiende, maar inspirerende en interessante week met lange dagen. We hebben veel contacten gelegd en voldoende inspiratie op gedaan om u ook in 2015 naar een hoger plan te brengen! Bel gerust voor een afspraak als u wilt weten wat de Brainshare ontwikkelingen voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å