InterExperts presenteert op 12 november tijdens NGN-avond 'Onderwijs en ICT'

dinsdag, 4 november 2014

InterExperts presenteert op 12 november tijdens NGN-avond 'Onderwijs en ICT'

Tijdens de 'Avond onderwijs en ICT' van NGN op 12 november 2014 zal InterExperts een presentatie geven over het inrichten en organiseren van veilige digitale toetsomgevingingen. Scholen zijn vanaf 17:00 welkom op het Corlaer College, Nijkerk. Deelname is gratis en voor eten wordt gezorgd.

Tijdens deze avond zullen de InterExperts collega's Geert, Jolanda en Sebastiaan tekst en uitleg geven over het efficiënt inzetten van hardware om flexibele inzet van toetscomputers mogelijk te maken. Op deze manier maken scholen beter gebruik van hun bestaande middelen en kunnen ze makkelijker toetsen inplannen.

De avond, gevuld met presentaties voor de inzet van ICT in het onderwijs, zal om 17:00 van start gaan met een kort welkom. Vervolgens opent Roel van Bueren de avond met een presentatie over het vereenvoudigen van applicatiebeheer met Bundle- en setupcommander.

Vervolgens zal Ron van Herk een presentatie geven over het uitrollen van applicaties met behulp van ZCM. Hierna is om 18:15 een pauze, met eten en drinken, gesponsord door InterExperts.

Na de pauze wordt de avond hervat wanneer Kenneth van Surksum een presentatie geeft over de voor- en nadelen van applicatievirtualisatie. Hij zal daarna het woord geven aan Richard van Delft, die een presentatie zal geven over het bouwen van websites met cloudapplicaties.

De laatste presentatie van de avond, Hoe maak je een veilige digitale toetsomgeving, zal om 20:30 gegeven worden door de aanwezige medewerkers van InterExperts. Hierin vertellen zij over het inrichten van toetsomgevingen met behulp van onze centrale beheer applicatie, de digitale toetsomgeving. De applicatie, momenteel al draaiend in systemen met meer dan 5000 pc's, zorgt voor een efficiëntere inzet van medewerkers, computers en lokalen. Verder wordt er verteld over het het koppelen aan de eigen inventaris en de voordelen van het flexibel inplannen van toetsen.

De avond wordt afgesloten met een borrel, waar netwerken en discussies over de gegeven presentaties worden aangemoedigd!

Het officiële programma van de presentatieavond is te vinden op de site van NGN. Indien u geïnteresseerd bent kunt u zich ook op deze pagina inschrijven.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å