Bundeling van krachten

woensdag, 12 maart 2008

Bundeling van krachten

Korpershoek Networking en InterExperts hebben besloten de krachten te bundelen. Het doel is in de eerste plaats het nog beter bedienen van onze klanten. De intensieve samenwerking betreft gemeenschappelijke in- en verkoop, (nieuwe)  projecten en de uitwisseling van kennis.

 

 Naast gezamenlijke kennis over verschillende producten zullen we elkaar op andere gebieden goed aanvullen. Voorbeelden hiervan zijn de ervaring van Korpershoek Networking met  infrastructuur en virtualisatie en de expertise van InterExperts op het gebied van imaging, applicatiedistributie en Zenworks. Zowel in de diepte als in de breedte zal de samenwerking het kennisniveau verstevigen.

De medewerkers van InterExperts en Frank Korpershoek kennen elkaar al een geruime tijd en verwachten dan ook een uitstekende  samenwerking en een stimulans in de gezamenlijke activiteiten. Daar zullen de klanten van beide bedrijven van profiteren!

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å