InterExperts aanwezig op Novell BrainShare 2014

donderdag, 30 oktober 2014

InterExperts aanwezig op Novell BrainShare 2014

Ieder jaar organiseert Novell het BrainShare-evenement. En zoals ieder jaar is ook InterExperts weer van de partij! Aanstaande zaterdag zijn de eerste sessies van dit jaarlijks terugkerende evenement.

Jan van der Meij en Sebastiaan Veld, twee van onze Novell-specialisten, zijn aanwezig op BrainShare 2014. De BrainShare-conferentie is nuttig voor het onderhouden van rechtstreekse contacten met specialisten van Novell, SuSE en NetIQ, en bovendien biedt het een goede gelegenheid om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe producten en verbeteringen. Tot en met dinsdag zijn er diverse inhoudelijke sessies en trainingen over verschillende vakgebieden en producten, waaronder GroupWise, Filr, Vibe en SuSE Linux.

Komt u ook naar BrainShare? Dan zien Jan en Sebastiaan u graag! Heeft u dit jaar geen mogelijkheid om te komen? Maak dan binnenkort een afspraak en we praten u graag bij.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å