Website van InterExperts gemoderniseerd: duidelijker en overzichtelijker

woensdag, 8 oktober 2014

Website van InterExperts gemoderniseerd: duidelijker en overzichtelijker

Sinds vanmiddag is de nieuwe website van InterExperts online. De nieuwe website is een flinke verbetering ten opzichte van de vorige website, zowel inhoudelijk als qua uiterlijk.

Een belangrijke verbetering voor bezoekers met een smartphone of tablet is dat de website vanaf nu goed te gebruiken is op kleinere apparaten. Het uiterlijk van de website past zichzelf automatisch aan naar de grootte van het scherm, waarbij de belangrijkste informatie het eerste in beeld komt. Zo is het telefoonnummer nu heel gemakkelijk aan te klikken in het menu wanneer u de site op een telefoon opent.

Het uiterlijk van de website is volledig herzien en gebruikt nu een frisse en moderne vormgeving, die goed past bij de uitstraling van InterExperts als kundige, professionele en vriendelijke organisatie. Het kleurgebruik op de website is subtieler dan voorheen en er wordt in deze versie veel ruimte gemaakt voor foto's.

Behalve het uiterlijk en de werking van de site is natuurlijk vooral de inhoud ervan belangrijk. Dit is niet onbelicht gebleven: alle pagina's op de website zijn tegen het licht gehouden en geactualiseerd of herschreven. We hebben veel aandacht besteed aan een logische navigatiestructuur. Al onze producten, diensten en expertises worden nu beschreven in duidelijke taal.

Al met al zijn we erg trots op de vernieuwde website! Natuurlijk is ook uw mening van belang. Mist u iets op onze vernieuwde site, of werkt er iets niet goed? Laat het ons dan weten via het contactformulier, of stuur een e-mail naar info@interexperts.nl. We zorgen er dan voor dat het goed komt.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å