Productupdates Groupwise, VMware View en meer

woensdag, 17 september 2014

Productupdates Groupwise, VMware View en meer

Recent zijn er weer een aantal productupdates verschenen, waar wij enthousiast van worden. Hieronder geven wij u een korte opsomming:

Groupwise
Zojuist is GroupWise 2014 SP1 uitgebracht. Hiermee is deze samenwerkingstool voorzien van een nog betere stabiliteit. Bovendien is GroupWise nu zelfstandig te beheren, met een koppeling naar Active Directory of eDirectory (of beide). Opvallend zijn verder de intuitieve beheerinterface (via de browser) en de sterk verbeterde snelheid van de emailclients). Al verschillende organisaties heeft InterExperts voorzien van deze nieuwe versie.  Lees hier de volledige lijst met verbeteringen.

VMware View
Een andere zeer interessante update is de VDI oplossing VMware View naar versie 6. Hiermee worden de desktops nog meer geïntegreerd met de interne en externe cloud in een hybride structuur.

Verwacht
En tot slot lijkt de langverwachte update van Novell Filr slechts een kwestie van dagen;  Novell Filr 1.1 wordt in oktober verwacht. Deze update bevat diverse belangrijke verbeteringen. Filr is een succesvolle applicatie voor vele klanten, maar met deze nieuwe versie wordt daar nog zoveel aan toegevoegd dat het bijna een 'must have' wordt. O.a. zal het mogelijk zijn om downloadlinks te versturen per email. Daarnaast kan de applicatie in Active Directory en in eDirectory omgevingen worden gebruikt.  Alle verbeterpunten zijn online te vinden.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å