Via Facebook gratis wifi bij Diergaarde Blijdorp

woensdag, 17 september 2014

Via Facebook gratis wifi bij Diergaarde Blijdorp

Menigeen met een Facebook account laat graag zien welke leuke activiteiten worden ondernomen. Een bezoekje aan de dierentuin, valt daar zeker onder. En als er ook nog eens gratis WiFi is, is een post snel geplaatst. Diergaarde Blijdorp in Rotterdam combineert sinds deze maand gratis wifi en Facebook-posts.

HotSpot Manager
Speciaal voor Diergaarde Blijdorp heeft InterExperts een applicatie geschreven, waarmee bezoekers via Facebook gratis kunnen inloggen op het draadloze netwerk van de dierentuin. De applicatie is recent goedgekeurd door Facebook en werkt met de HotSpot Manager, wat eveneens een eigen product van InterExperts is.

Terugverdienen via free publicity
Het WiFi netwerk voor een dierentuin moet natuurlijk wel krachtig zijn en volledig dekking bieden, met op de juiste plaatsen (bijv. bij de terrassen) accesspoints. Maar als u bedenkt, dat Diergaarde Blijdorp dagelijks zo'n 4.000 bezoekers ontvangt en als maar de helft daarvan een bericht op Facebook post, dan leert een eenvoudige rekensom dat dat hele mooie publiciteit voor Blijdorp oplevert. Weten of deze applicatie ook wat voor u is? Hotspot Manager is er in 3 varianten, zodat er altijd een versie is die bij uw organisatie past. Kijk op www.hotspotmanager.nl voor meer informatie.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å