Nieuw netwerk voor Ingenieursbureau Boorsma

woensdag, 17 september 2014

Nieuw netwerk voor Ingenieursbureau Boorsma

3D Cad tekeningen vergen veel van werkstations en het bijbehorende netwerk. Zeker als deze 3D tekeningen met een unieke oplossing via virtuele werkstations worden geïmplementeerd, zoals Ingenieursbureau Boorsma, met vestigingen in Drachten en in Amersfoort, doet. Het adviesbureau heeft kwaliteit en continiuiteit hoog in het vaandel staan, maar door problemen met het netwerk, zoals stroomuitval en traagheid van de hardware, kwam die kwaliteit steeds vaker onder druk te staan.

Stroomuitval en 3D CAD tekeningen

Daarom nam Ingenieursbureau Boorsma, actief in de branches civiel & bouw en milieu & geologie, begin dit jaar contact op met InterExperts om de technische problemen te bespreken. InterExperts had al diverse projecten voor Boorsma gerealiseerd en op grond van de problematiek en wensen was de aanleg van een nieuw netwerk de beste oplossing. Daarnaast moest het netwerk worden beveiligd tegen stroomuitval en moesten de moderne technieken (3D Cad tekenen) worden ondersteund. Dit zijn forse investeringen, maar juist hierdoor kan de automatisering in Drachten worden gecentraliseerd wat voor Boorsma weer kostenbesparingen en efficienctieverbeteringen oplevert.

Voor de zomerperiode is InterExperts begonnen met het vervangings -en migratieproject. Binnenkort wordt het geheel overgedragen aan Ingenieursbureau Boorsma en zijn het adviesbureau en de klanten verzekerd van kwaliteit en continuïteit.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å