Versie 2.0 van Adressen Beheer Systeem is uit

donderdag, 14 november 2013

Versie 2.0 van Adressen Beheer Systeem is uit

Sinds vandaag heeft InterExperts versie 2.0 gereleased van het Adressen Beheer Systeem (ABS). Met de 2.0 release van ABS is het mogelijk om ABS op smartphones en tablets te gebruiken. Andere verbeteringen aan het Adressen Beheer Systeem zijn de verbeterde gebruiksvriendelijkheid, krachtige tools om adressenbestanden op te schonen en een nieuwe statistiekenmodule.

Het Adressen Beheer Systeem van InterExperts is een webapplicatie waarmee organisaties eenvoudig een centraal adressenbestand kunnen beheren. Hiermee kunnen klantenbestanden, leverancierslijsten of leads geregistreerd worden. Met een aantal slimme functies maakt ABS het bijhouden van een adressenbestand een stuk gemakkelijker. Ontbrekende straatnamen of postcodes worden automatisch aangevuld, dubbele vermeldingen kunnen eenvoudig opgezocht en samengevoegd worden en de nieuwe uitgebreide statistieken maken in één oogopslag duidelijk welke gegevens onvoldoende ingevoerd of van matige kwaliteit zijn. Zo wordt een groot adressenbestand een stuk overzichtelijker.

Met krachtige zoekfilters en categorieën kan ABS ingezet worden als een eenvoudig te gebruiken CRM-systeem. Marktsegmenten, kansen en eerdere contactmomenten: het is allemaal vast te leggen en weer op te zoeken. Met aanvullende modules voor het versturen van e-mail nieuwsbrieven en mail merges is ABS ook de ideale basis voor een marketingcampagne.

Tijdens de ontwikkeling is extra aandacht gegeven aan het mobiele werken op tablets en telefoons. Zo is de belangrijkste informatie altijd makkelijk te achterhalen, zelfs op kleine schermen.

Integraties met andere systemen zijn in ABS 2.0 mogelijk dankzij een uitgebreide REST API. De API is eenvoudig te gebruiken in andere applicaties en maken integraties met een website, facturatiesysteem of kantoorsoftware mogelijk. Uiteraard biedt ABS ook mogelijkheden voor het handmatig importeren en exporteren van adresbestanden in diverse formaten. Authenticatie kan middels een lokale gebruikersdatabase of via een koppeling met Active Directory.

Vanaf versie 2.0 wordt ABS standaard aangeboden in de cloud. Hiermee is ook het abonnementsmodel vereenvoudigd. De cloudversie van ABS beschikt altijd over de laatste versie en is vanaf iedere locatie per wereld te bereiken.

Nieuwe informatieve website

Bezoek de nieuwe informatie website over het Adressen Beheer Systeem op adressenbeheersysteem.nl.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å