Building Group Jansen kiest voor InterExperts Verlofkaart

vrijdag, 8 november 2013

Building Group Jansen kiest voor InterExperts Verlofkaart

Building Group JansenSinds vandaag mogen wij een nieuwe klant verwelkomen voor de InterExperts Verlofkaart. De Belgische bouwgroep Building Group Jansen heeft gekozen voor onze gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing voor het bijhouden van de verlofregistratie.

Building Group Jansen, gevestigd in het Belgische Meeuwen-Gruitrode, is een groot en bekend bouwbedrijf in België. Met meer dan 350 professionals en vijf dochterbedrijven is Building Group Jansen gespecialiseerd in afwerking, vastgoed, systeemplafonds en werkplekconcepten. 

Doorslaggevend voor de keuze voor de Verlofkaart van InterExperts was het gebruikersgemak en de intuïtieve interface. Ook de mogelijkheid voor duale goedkeuring van verlofaanvragen en de overzichtelijke rapportages maakten dat de keuze voor Building Group Jansen niet moeilijk was.

De keuze van Building Group Jansen voor de InterExperts Verlofkaart bewijst dat ons product ook buiten Nederland aantrekkelijk is, en dat ons product in veel situaties ingezet kan worden als gebruiksvriendelijke, moderne en efficiënte vervanger van een eigen verlofadministratie. De InterExperts Verlofkaart is als clouddienst af te nemen of kan op een eigen server worden geïnstalleerd. 

Bekijk ook eens de voordelen voor uw organisatie en probeer de gratis demo uit!

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å