Nieuwe website voor de Hotspot Manager online

donderdag, 16 mei 2013

Nieuwe website voor de Hotspot Manager online

Sinds vandaag is een nieuwe en informatieve website online over de Hotspot Manager van InterExperts. Op deze website is een duidelijk overzicht van alle voordelen en gemakken van een wifi hotspot. 

De Hotspot Manager van InterExperts is een nieuw concept voor het aanbieden van wireless hotspots. Met de Hotspot Manager kunt u eenvoudig uw internetverbinding beschermen tegen ongeoorloofd gebruik en houdt u controle over de toegang tot uw netwerk. Bovendien biedt de Hotspot Manager veel gemak aan uw bezoekers: zij kunnen eenvoudig en snel inloggen op uw hotspot met allerlei soorten apparaten.

Voor medewerkers en vaste bezoekers is het mogelijk om vaste accounts aan te maken. Met de Hotspot Enterprise kunt u zelfs een integratie maken met uw netwerkaccounts.

Wilt u meer weten over de Hotspot Manager? Bekijk onze nieuwe Hotspot Manager website, of neem contact op met een van onze specialisten.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å