Novell Filr, het zakelijke alternatief voor Dropbox

woensdag, 1 mei 2013

Novell Filr, het zakelijke alternatief voor Dropbox

Sinds vandaag is Novell Filr beschikbaar: de nieuwste oplossing van Novell om bestanden eenvoudig, veilig en overal aan uw medewerkers ter beschikking te stellen. Filr is het zakelijke alternatief voor Dropbox: het gemak van bestanden in de cloud, maar met de beheertools en beveiliging die u mag verwachten van uw eigen bedrijfsautomatisering. Mobiele professionals worden op hun wenken bediend en kunnen productiever werken. En uw bedrijf krijgt weer grip op gevoelige bedrijfsgegevens!

Bovendien is Filr meer dan alleen een private cloudoplossing: met Filr biedt u uw medewerkers één geïntegreerde toegang tot allerlei soorten bestandssystemen. U biedt uw medewerkers toegang tot homedirectory's, netwerkschijven en persoonlijke bestanden. Filr neemt automatisch alle bestandsrechten, quota's en andere instellingen over en biedt zo een veilige en uniform systeem aan, dat u nauwelijks extra beheerskracht kost. Doordat u uw bestaande omgeving blijft gebruiken is een kostbare migratie niet nodig en blijft u bijvoorbeeld uw bestaande backupsystemen gebruiken.

Toegang vanaf ieder type apparaat
Er zijn Filr-apps voor Windows, Mac OSX, iOS (iPhone en iPad), Android en Blackberry. Daarnaast is Filr toegankelijk via een beveiligde omgeving in uw webbrowser. Filr is geschikt voor integratie met allerlei netwerken: Filr kan geïntegreerd worden in een Microsoft Active Directory of een Novell eDirectory.

Meer weten over Filr?
InterExperts heeft al ruime ervaring met het implementeren van Filr en wij waren één van de meest actieve testers gedurende de bètaperiode. Wij kunnen u daarom perfect informeren over de mogelijkheden van Filr.
Neem voor informatie over Novell Filr gerust contact op met een van onze consultants en maak een geheel vrijblijvende afspraak.

Op het TechExchange XL-congres gaf onze collega Sebastiaan Veld een interessante presentatie over Novell Filr (pdf).

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å