Succesvolle TechExchangeXL 2013

donderdag, 11 april 2013

Succesvolle TechExchangeXL 2013

Gisteren was in Ede het TechExchange XL-evenement. InterExperts was van de partij en we kijken tevreden terug op deze editie!
Er waren diverse interessante sessies en we hebben ook veel bezoekers mogen begroeten op onze stand op de beursvloer.

Sessies
Gisteren zijn door onze consultants ook twee interessante sessies gegeven die u hieronder uiteraard kunt downloaden.

Novell Filr - Overview en business case (Sebastiaan Veld, Anthony Priestman)
Als deelnemer in het beta programma hebben de sprekers geruime tijd getest met Filr. En het product is inmiddels door hen gebruikt in een business case bij een grote klant, als onderdeel van een ondersteunde lighthouse beta. De ervaringen, de case en de mogelijkheden worden in deze sessie uit de doeken gedaan.

DataSync beyond Mail - Flexibele datasynchronisatie tussen uw bedrijfsapplicaties (Frank Korpershoek, Geert Wirken)
Aan de hand van klantcases is een aantal voorbeelden uitgewerkt waarmee de kracht en mogelijkheden van Novell Data Synchronizer worden aangetoond. De voorbeelden geven aan dat je als organisatie vrijwel onbegrensde mogelijkheden krijgt om gegevens zoals email, contacten en afspraken te combineren met andere systemen.

Gratis workshops
Diverse bezoekers waren ook geïnteresseerd in onze gratis workshops over Immidio Flex+ en SEP Sesam. We hebben nog steeds plekken over, dus schrijf u snel in! U leert meer over deze producten, u kunt kennismaken met ons team en de workshops zijn inclusief lunch.

Update: de workshops zijn inmiddels geweest. Wilt u graag diepgaande kennis over SEP Sesam, Immido Flex+ of andere pakketten? Wij verzorgen uitstekende trainingen en opleidingen voor u en uw collega's. Zie voor meer informatie Opleidingen.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å