Extra workshop Immidio Flex+

dinsdag, 9 april 2013

Extra workshop Immidio Flex+

De gratis workshop over Immidio Flex+ die InterExperts op woensdag 17 april 2013 organiseert blijkt een groot succes! Daarom heeft InterExperts wegens de overweldigende interesse een tweede workshop georganiseerd op woensdag 8 mei 2013 in onze cursusruimte in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Was u niet in staat om op 17 april deel te nemen, dan is wellicht woensdag 8 mei een optie.

In deze workshop, waar geen kosten aan zijn verbonden, komt u alles te weten over de kracht van Immidio Flex+ voor het beheren en beheersen van Windows roaming profiles. De techniek heet User Environment Management (UEM) en in deze workshop leert u wat deze techniek voor uw organisatie kan betekenen.

U kunt door een mailtje te sturen naar verkoop@interexperts.nl eenvoudig laten weten of u deelneemt aan deze gratis workshop. De workshop op 8 mei duurt van 12.00 tot 17.00 uur en is inclusief een gratis lunch. Uiteraard heeft u na afloop van de cursus nog even gelegenheid om onze bijzondere bedrijfslocatie te bezichtigen. De Van Nelle-fabriek is een architectonisch bijzonder gebouw en is recent genomineerd voor de Unesco-lijst van werelderfgoed.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Deze workshop is bij uitstek geschikt voor ict-managers en systeembeheerders.
Tijdens deze workshop laten wij u zien hoe met User Environment Management uw werk kunt vereenvoudigen. Na afloop van deze workshop gaat u met een werkende omgeving naar huis, zodat u ook uw ervaringen kunt delen met uw collega’s en managers.

Datum & locatie
De workshop is op 8 mei van 12.00 tot 17.00 uur in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Wij heten u graag welkom op het hoofdkantoor van InterExperts, waar wij u welkom zullen heten met een smakelijke lunch voordat we met de workshop starten. Rond de klok van 17.00 uur zullen we de workshop afronden, waarna u met de opgedane kennis, materiaal en een werkende omgeving naar huis terugkeert.

Deelname
Indien u wenst deel te nemen aan deze workshop, kunt u ons dit eenvoudig laten weten door een mailtje te sturen naar verkoop@interexperts.nl. Als u zich heeft aangemeld sturen wij u een bevestiging en alvast een link om de workshopbenodigdheden te downloaden.

Om succesvol te kunnen deelnemen aan deze workshop is het nodig dat u een laptop meeneemt met minimaal de volgende systeemeisen:

  • Minimaal 3GB RAM (4GB aanbevolen)
  • 60 GB diskruimte

Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.
Wij zien graag uw inschrijving tegemoet en hopen u te mogen verwelkomen op 8 mei!

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å