Sessies op TechExchangeXL van InterExperts

dinsdag, 19 maart 2013

Sessies op TechExchangeXL van InterExperts

Woensdag 10 april a.s. wordt in Ede het TechExchangeXL-evenement georganiseerd. TechExchangeXL is een uniek evenement waarbij een groot aantal experts en leveranciers van NetIQ, Suse en Novell bij elkaar zijn. Er zijn diverse technische sessies over uiteenlopende onderwerpen en daarnaast biedt de beurszaal mogelijkheid om informeel bij te praten met collega's en leveranciers.

InterExperts is uiteraard met een team aanwezig op de beursvloer. Daarnaast verzorgen consultants van InterExperts de volgende twee sessies:

Datasync Beyond Mail
14:30 - 15:30 uur. Sprekers: Frank Korpershoek en Geert Wirken (InterExperts)

Aan de hand van klantcases is een aantal voorbeelden uitgewerkt waarmee de kracht en mogelijkheden van Datasync worden aangetoond. De voorbeelden geven aan dat je als organisatie vrijwel onbegrensde mogelijkheden krijgt om gegevens zoals email, contacten en afspraken te combineren met andere systemen.

Filr - overview en business case
14:30 - 15:30 uur. Sprekers: Anthony Priestman (Novell) en Sebastiaan Veld (InterExperts)

Als deelnemer in het beta programma hebben de sprekers geruime tijd getest met Filr. En het product is inmiddels door hen gebruikt in een business case bij een grote klant, als onderdeel van een ondersteunde lighthouse beta. De ervaringen, de case en de mogelijkheden worden in deze sessie uit de doeken gedaan.

Het volledige overzicht met alle sessies vindt u op de website van TechExchangeXL. Na afloop van het evenement kunt u de presentaties die gegeven zijn op onze site downloaden.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å