Workshop Immidio Flex+

vrijdag, 15 maart 2013

Workshop Immidio Flex+

In samenwerking met Immidio geeft InterExperts op woensdag 17 april een workshop over Immidio Flex+. InterExperts gebruikt Flex+ voor het beheren en beheersen van Windows roaming profiles en wij hebben hier goede ervaringen mee opgedaan. De implementatie is simpel en eenduidig en... het helpt inderdaad!

In deze workshop, waar geen kosten aan zijn verbonden, komt u alles te weten over User Environment Management (UEM) en wat deze techniek voor uw organisatie kan betekenen.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Deze workshop is bij uitstek geschikt voor ict-managers en systeembeheerders.
Tijdens deze workshop laten wij u zien hoe met User Environment Management uw werk kunt vereenvoudigen. Na afloop van deze workshop gaat u met een werkende omgeving naar huis, zodat u ook uw ervaringen kunt delen met uw collega’s en managers.

Datum & locatie
De workshop is op woensdag 17 april 2013 van 12.00 uur tot 17.00 uur in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam. Wij heten u graag welkom op het hoofdkantoor van InterExperts, waar wij u welkom zullen heten met een smakelijke lunch voordat we met de workshop starten. Rond de klok van 17:00 zullen we de workshop afronden, waarna u met de opgedane kennis, materiaal en een werkende omgeving naar huis terugkeert.

Deelname
Indien u wenst deel te nemen aan deze workshop, kunt u ons dit eenvoudig laten weten door een mailtje te sturen naar verkoop@interexperts.nl. Als u zich heeft aangemeld sturen wij u een bevestiging en alvast een link om de workshopbenodigdheden te downloaden.

Om succesvol te kunnen deelnemen aan deze workshop is het nodig dat u een laptop meeneemt met minimaal de volgende systeemeisen:

  • Minimaal 3GB RAM (4GB aanbevolen)
  • 60 GB diskruimte

Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.
Wij zien graag uw inschrijving tegemoet en hopen u te mogen verwelkomen op 17 april!

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å