InterExperts kiest voor groen datacentrum

woensdag, 23 januari 2013

InterExperts kiest voor groen datacentrum

Voor InterExperts zijn betrouwbaarheid van onze dienstverlening en duurzaam ondernemen belangrijke aspecten bij het verwezenlijken van onze missie.

Om deze doelstellingen verder te onderschrijven heeft InterExperts gekozen om haar diensten onder te brengen in het SmartDC datacentrum in Rotterdam. SmartDC is gevestigd op het terrein van de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam en is een bijzonder energiezuinig en efficiënt datacentrum. Door een uitgekiend koelingssysteem is de uitstoot en energieverbruik veel lager dan bij een gemiddeld datacentrum. Bovendien zijn in SmartDC uitstekende voorzieningen getroffen met betrekking tot redundantie en netwerkprestaties.

InterExperts is door het migreren van onze diensten naar een nieuw datacentrum voorbereid op de toekomst. Voor de toekomst zijn bovendien voldoende groeimogelijkheden geborgd in het SmartDC datacentrum en tot slot is de betrouwbaarheid van onze diensten vergroot door deze migratie. Al met al zijn wij erg tevreden met deze stap!

In de komende maanden zullen onze diensten gefaseerd overgezet worden naar ons nieuwe platform. Onze klanten krijgen hier vanzelfsprekend tijdig een bericht over.

*

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å