InterExperts ontvangt innovatiesubsidie

woensdag, 26 september 2012

InterExperts ontvangt innovatiesubsidie

InterExperts is altijd bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten. Recent hebben we daarom een subsidie aangevraagd bij het ministerie van Economische Zaken ter bevordering van speur- en ontwikkelingswerk.

In de afgelopen maanden heeft het ministerie onze aanvraag beoordeeld en bepaald dat InterExperts bezig is met ontwikkelingen die voldoende innovatief en onderscheidend zijn om in aanmerking te komen voor een subsidie. Dit houdt in dat wij de komende tijd een subsidie ontvangen voor diverse innovatieve projecten binnen InterExperts. Deze subsidie passen goed bij onze ambitie om constant te blijven zoeken naar slimme oplossingen voor onze klanten.

Uiteraard zijn wij zeer verheugd met deze toekenning. Met deze subsidie zijn wij in staat om op nog betere wijze nieuwe producten te ontwikkelen en kunnen we een strategische uitbreiding van onze ontwikkelafdeling realiseren. De komende tijd werken wij aan verschillende nieuwe producten welke dankzij deze subsidie eerder beschikbaar zullen komen. Binnenkort zullen wij meer informatie publiceren over deze ontwikkelingen.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å