Komt u ook naar de klantendag?

dinsdag, 13 maart 2012

Komt u ook naar de klantendag?

Geachte relatie,

Bij dezen willen we u graag uitnodigen voor onze InterExperts klantendag op woensdag 4 april 2012. In de schitterende Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam willen we u vanaf 12.00 uur uitnodigen voor een lunch en een programma met twee inhoudelijke sessies, gevolgd door een borrel.

Het thema voor de InterExperts klantendag is dit jaar 'Het Nieuwe Werken'. Wat houdt deze term in, en hoe kan uw organisatie hier haar voordeel mee doen? Is het nieuwe werken iets voor u, en hoe kan informatietechnologie uw organisatie hier het beste in ondersteunen? 

Als aansporing voor het nieuwe werken verloten we een Apple iPad 2 onder de bezoekers van de klantendag. Een iPad is een ideaal hulpmiddel voor het nieuwe werken: snel en eenvoudig toegang tot belangrijke informatie. Daarnaast verloten we een Apple iPod Touch om het werken zo aangenaam mogelijk te maken.

Dit is het volledige programma:

12:00 – 13:00 uur Ontvangst en lunch in de Wintertuin
13:00 – 13:15 uur Welkom en introductie door Jan van der Meij
13:15 – 15:00 uur

Sessie 'Het Nieuwe Werken' (Sebastiaan Veld en gastspreker Erik Westhovens van DinamiQS)

Maak het nieuwe werken technisch mogelijk! Sebastiaan en Erik presenteren diverse technieken en methodes, zoals virtualisatie en het omgaan met mobiele devices zoals iPads. Welke uitdagingen zijn er op te lossen?

15:00 – 15:15 uur Pauze
15:15 – 17:00 uur

Sessie – Business cases (Jan van der Meij en Geert Wirken)

In korte tijd presenteren de sprekers diverse oplossingen van InterExperts die onze klanten in staat stellen om te werken volgens Het Nieuwe Werken.

17:00 – 18:00 uur Borrel en verloting prijzen

 

Naast het bovenstaande programma zullen ook enkele van onze leveranciers aanwezig zijn op de klantendag; een mooie kans om eens te zien welke producten zij nog meer leveren en om rechtstreeks met hen in contact te komen!

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u langs wilt komen op de InterExperts klantendag. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om informeel bij te praten met onze medewerkers.

Als u langs wilt komen op woensdagmiddag 4 april, wilt u dan een reactie sturen naar klantendag@interexperts.nl? De beschikbare ruimte is beperkt, dus het is raadzaam om snel te reageren.

Wilt u ook aangeven of u met de auto of met het openbaar vervoer naar Rotterdam reist? Indien u met de trein reist zorgen we ervoor dat u wordt opgehaald vanaf station Rotterdam Centraal; als u met de auto gaat zorgen wij voor een parkeerplaats op het terrein van de Van Nelle Ontwerpfabriek.

We hopen u te zien op 4 april!

Met vriendelijke groeten,
InterExperts

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å