Vooraankondiging klantendag

woensdag, 25 januari 2012

Vooraankondiging klantendag

Graag willen onze relaties alvast informeren over de InterExperts klantendag 2012. Wij zijn van plan om op woensdagmiddag 4 april in de Van Nelle Ontwerpfabriek een bijeenkomst te organiseren voor al onze klanten, in navolging van de succesvolle klantendag in 2010.

Dit jaar zal de klantendag in het thema staan van 'Het Nieuwe Werken'. Hoe kan uw organisatie hier haar voordeel mee doen? Is het nieuwe werken iets voor u, en hoe kan informatietechnologie uw organisatie hier het beste in ondersteunen? Dergelijke vraagstukken worden inzichtelijk gemaakt op de InterExperts klantendag. Daarnaast is het natuurlijk een uitstekende gelegenheid om te netwerken en om informeel bij te praten. Algemeen directeur Jan van der Meij presenteert onder meer de visie van InterExperts op Het Nieuwe Werken.

De invulling van het programma is nog niet volledig bekend, maar het belooft weer een enerverende en leerzame middag te worden. Wilt u zich alvast aanmelden of wilt u nu al meer informatie ontvangen over de klantendag, dan kunt mailen naar info@interexperts.nl. In de loop van volgende maand zal er meer informatie bekend worden over het programma. Uiteraard hopen we u te zien op 4 april!

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å