Nieuwsbrief april 2011

dinsdag, 19 april 2011

Nieuwsbrief april 2011

Voor u ligt de InterExperts-nieuwsbrief van april 2011. Met deze nieuwsbrief willen we u kort informeren over activiteiten en marktontwikkelingen die voor u interessant kunnen zijn.

Veel leesplezier met deze nieuwsbrief!

InterExperts weer bij Novellcongres

InterExperts is dit jaar weer aanwezig op het Novellcongres. Ook deze keer zullen we een aantal sessies verzorgen. Zo zal Justin Zandbergen laten zien hoe de performance van opslag flink verbeterd kan worden en laten wij in een andere sessie zien hoe met SEP Sesam een heterogene omgeving geback-upt kan worden. Als alles mee zit kunnen we tot slot ook nog over de ins en outs van de laatste versie van Novell Vibe OnPrem vertellen.

Op onze stand zullen we een aantal nieuwe producten laten zien. Naast een nieuwe firewall is vooral een nieuw product op het gebied van desktopvirtualisatie sensationeel. Naast een enorme besparing op geheugengebruik springt met name de snelheidswinst die zonder grote investeringen te behalen is in het oog.

Wij zien u graag op het Novellcongres! Heeft u interesse om ons daar te bezoeken, neem dan contact met ons op.

Meer informatie: www.novellcongress.nl

Nieuw product: Verlofkaart

De afgelopen maanden heeft InterExperts hard gewerkt aan een nieuw product om verlofaanvragen te registreren, de Verlofkaart. De Verlofkaart biedt medewerkers een zeer gebruiksvriendelijke interface om verlof aan te vragen. Vaste vrije dagen, zoals feestdagen, worden ook getoond in het overzicht, zodat daar geen misverstanden meer over bestaan.

Doordat het systeem automatisch verlofquota bijhoudt van uw medewerkers heeft u altijd inzicht in het verbruik hiervan en ziet u meteen of medewerkers niet te veel verlofdagen opsparen of juist te veel verlof nemen. Medewerkers en leidinggevenden ontvangen meteen e-mail bij een actie in het systeem, waardoor verlof snel aangevraagd en goedgekeurd kan worden en er altijd een historisch archief beschikbaar is – dus geen verrassingen meer.

Vraag vandaag nog een demonstratie aan!
Kijk voor meer informatie op: http://www.interexperts.nl/producten/verlofsysteem

Nieuwe medewerker: Elsa de Roode

Graag zou ik me even voor willen stellen. Ik ben Elsa de Roode en ben sinds 1 maart werkzaam bij InterExperts als commercieel medewerker. Misschien heeft u mij al gesproken, maar hierbij nog een kleine toelichting wat ik de afgelopen jaren zoal heb gedaan.

Ik ben de afgelopen 4 jaar werkzaam geweest als accountmanager voor onderdelen van gas- en dieselmotoren. Vooral voor biogasinstallaties, maar ook voor de scheepvaart. Ik heb daarvoor acht jaar bij één van de grootste netwerkdistributeurs gewerkt. Daar heb ik verschillende functies gehad en veel ervaring opgedaan.

Nu ben ik dus werkzaam voor InterExperts, en ik ben u graag van dienst voor uw wensen en vragen. Ik hoop op een mooie samenwerking. U kunt contact met mij opnemen via e.de.roode@interexperts.nl.

Tips en trucs

Nieuwe mogelijkheden met vensters in Windows 7

Wist u dat...

... als je in Windows 7 een scherm oppakt en er mee schudt de overige schermen minimaliseren?

... als je in Windows 7 een scherm tegen de linker-/rechterkant schuift, deze automatisch uitvult over de linker- of rechterhelft van het scherm?

... door hetzelfde te doen tegen de bovenrand, het scherm dan maximaliseert?

Zie ook de Microsoft-website.

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å