Dupaco Sailing Cup

vrijdag, 17 juni 2011

Dupaco Sailing Cup

Zondag 12 juni vond het jaarlijks terugkerende partner evenement van Dupaco plaats. Het SEP/InterExperts team heeft dit jaar samen met een aantal klanten en relaties meegestreden op een klassieke platbodem op het Markermeer. Deze platbodem, de WON 119, lag enkele jaren geleden nog als oud schroot op de wal, maar kon dit jaar in zijn volle glorie meedoen. Samen met nog 14 botters op het Markermeer zat de wedstrijd mentaliteit er goed in, iedereen deed zijn best om te winnen, maar bovenal was het echt genieten.

Dupaco sailing cup team InterExperts

Na de wedstrijd werd er alles aan gedaan om het iedereen naar de zin te maken, muziek in de haven, lekker vis eten en vervolgens met z'n allen weer terug naar het trefpunt waar inmiddels een barbecue voor ons klaar stond. Aansluitend zorgde de super band Sesam ervoor zorgde dat de voetjes van de vloer gingen. Zowel het gezelschap als het weer maakten het een mooie pinksterdag. Al met al was het een zeer geslaagde dag. Volgend jaar moeten we dit zeker nog eens overdoen.

Dupaco sailing cup team novell

 

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å