15 juni Novellcongres.nl

vrijdag, 10 juni 2011

15 juni Novellcongres.nl

Woensdag 15 juni vindt voor het tiende jaar weer het Novellcongres.nl plaats in Ede. Op dit congres worden de nieuwste Novell- en SuSE-producten gepresenteerd en er zijn diverse technische sessies over Novell en Linux. Ook zijn diverse partners aanwezig met een stand op de beursvloer.

Uiteraard is InterExperts er - net als voorgaande jaren - weer aanwezig met een eigen stand waar we onze producten en diensten presenteren. Verder geven een aantal van onze consultants ook een sessie: Justin Zandbergen zal een presentatie geven over het optimaliseren van storage performance, Frank Korpershoek geeft een sessie over SEP Sesam en Ancel Schouwink zal een sessie geven over Vibe OnPrem 3.

Op de website www.novellcongres.nl kunt u meer informatie vinden, zoals een beschrijving van alle sprekers per sessie en informatie over de locatie. Wij zien u graag op 15 juni in Ede!

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å