InterExperts webhosting voorbereid op de toekomst

dinsdag, 23 november 2010

InterExperts webhosting voorbereid op de toekomst

Sinds enkele weken zijn alle websites die worden gehost door InterExperts ook bereikbaar via IPv6. IPv6 is de oplossing tegen het tekort aan IP-adressen, de netwerknummers die computers gebruiken om met elkaar te communiceren. De verwachting is dat eind 2011 alle ip-adressen verbruikt zijn. Nieuwe internetaansluitingen worden dan alleen nog maar voorzien van een nieuw type ip-adres, een IPv6-adres. Met name in Azië is het tekort aan adressen nu al merkbaar, maar binnen afzienbare tijd zal het tekort ook in Europa en Amerika merkbaar zijn.

InterExperts wil graag dat websites van klanten ook beschikbaar zijn via IPv6. Met een IPv6-aansluiting kunnen door ons gehoste websites nog steeds bereikt worden vanuit de hele wereld. Door onze hostingdiensten ook over IPv6 beschikbaar te stellen nemen we onze verantwoordelijkheid voor de internetgemeenschap in het algemeen en voor onze klanten in het bijzonder.


Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å