Nieuwsbrief december 2009

woensdag, 23 december 2009

Nieuwsbrief december 2009

Voor u ligt de eerste InterExperts-nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief willen we u kort informeren over activiteiten en marktontwikkelingen die voor u interessant kunnen zijn.

Veel leesplezier met deze nieuwsbrief.
Namens alle medewerkers wensen we u alvast prettige feestdagen en een voorspoedig 2010!

Online backup

Sinds kort beschikt InterExperts over een eigen online backup-platform. Met name voor klanten die zelf geen backupfacilitieit hebben en gebruik willen maken van een betaalbaar en betrouwbare backup is dit een interessante oplossing.

Bel of e-mail gerust als u meer informatie wilt over deze mogelijkheid! Ook vindt u alle informatie op onze speciale website: www.backupexperts.nl

Bèta-test Novell Datasync - uw feedback is welkom!

Novell werkt momenteel aan een bèta-testronde voor Novell DataSync. Deze nieuwe applicatie biedt de mogelijkheid om een bi-directionale synchronisatie te creëren tussen uiteenlopende softwareprogramma's, zoals e-mailsoftware en CRM-systemen.

Bij de release zal DataSync een aantal voorgedefinieerde connectors voor diverse applicaties bevatten. De dan direct beschikbare connectoren zijn voor Novell GroupWise, Novell Teaming, ActiveSync (push mail), Microsoft SharePoint, SugarCRM en SalesForce. Later volgen connectors voor SAP en Documentum.

Novell-partners en klanten worden ook in staat gesteld om een eigen connector naar andere applicaties te ontwikkelen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw favoriete CRM-systeem koppelen met Novell GroupWise. DataSync is platformonafhankelijk en kan iedere applicatie met elkaar verbinden!

Novell en Open Horizons vragen nu uw feedback. Van welke meegeleverde connectors zou u gebruik willen maken? En welke andere applicaties wenst u te koppelen met DataSync? De enquête kost slechts 5 minuten, en uw input is van belang. Bovendien maakt u kans op een Pulse Smartpen!

http://www.open-horizons.net/news/site-news/survey-novell-datasync

Novell DataSync - wij helpen u verder

InterExperts neemt deel in het bèta-testteam van Novell DataSync en wij zullen in de toekomst ook zelf connectors ontwikkelen voor klanten. Zo wordt het mogelijk om bijvoorbeeld uw GroupWise-systeem te koppelen aan een klantendatabase of personeelssysteem.

Ontwikkeling van websites en webapplicaties

Niet al onze klanten weten dat wij ook websites bouwen. Dit betreft zowel presentatiewebsites als interactieve webapplicaties. Bij de laatste kunt u denken aan zaken zoals webshops, reserveersystemen, systemen voor urenregistratie, en nog veel meer. Klikt u voor ons portfolio gerust op deze link.

We zien dat er steeds meer wisselwerking ontstaat tussen het bouwen van webapplicaties en consultancywerkzaamheden. Functionele vragen van organisaties kunnen worden opgelost door een afstemming van de infrastructuur, de netwerkcapaciteit en het koppelen/ontsluiten van gegevens via webapplicaties.

Neemt u voor meer informatie over onze webontwikkeling gerust eens contact met ons op!

Tips en trucs

Novell Groupwise:
Soms werkt het automatisch aanvullen van emailadressen niet in uw mailbox voor sommige adresboeken. Dit is als volgt te corrigeren:

  1. Ga naar het adresboek in de menubalk bovenin
  2. Klik nu op 'Bestand' en klik op 'Zoekvolgorde bij invullen naam'
  3. Hier kunt u de adresboeken selecteren die u wilt gebruiken voor het automatisch aanvullen. Tevens kunt u de zoek volgorde bepalen in de adresboeken
  4. Na het instellen van uw voorkeuren moet GroupWise opnieuw worden gestart

Wist u dat...

... ca. 90% van onze klanten/ de overgang van Netware naar Linux heeft gemaakt?

... bijna alle klanten Linux en Windows in een gemengde omgeving draaien?

... wij inmiddels meer 1000 Linux-servers hebben geïnstalleerd en onderhouden?

... dat het merendeel van onze klanten beschikken over een gevirtualiseerde server-omgeving (VMWare)?

... dat er een grote overgang gaande is naar massaopslag op SAN's?

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å