Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij InterExperts.

Nieuwe medewerker: Martijn Kooijman

18 oktober 2012

Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn is bij ons sinds 15 oktober 2012 een nieuwe medewerker in dienst getreden als commercieel medewerker.
Martijn Kooijman heeft de opleiding Commercieel Medewerker en Marketing Communicatie gedaan. Hij zal de nieuwe contactpersoon worden van vele klanten en leveranciers.

Lees meer informatie...

InterExperts ontvangt innovatiesubsidie

26 september 2012

InterExperts is altijd bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten. Recent hebben we daarom een subsidie aangevraagd bij het ministerie van Economische Zaken ter bevordering van speur- en ontwikkelingswerk.
In de afgelopen maanden heeft het ministerie onze aanvraag beoordeeld en bepaald dat InterExperts bezig is met ontwikkelingen die voldoende...

Lees meer informatie...

BTW-verhoging per 1 oktober 2012

10 september 2012

Per 1 oktober wordt in Nederland de btw verhoogd van 19% naar 21%. Dit heeft gevolgen voor u.
Wij informeren u via een speciale pagina op www.interexperts.nl/btw. Op deze pagina kunt u lezen welke gevolgen de btw-verhoging voor uw organisatie heeft en op welke manier InterExperts dit ten uitvoer brengt.

Lees meer informatie...

Klantendag was een groot succes!

10 april 2012

De klantendag van afgelopen woensdag 4 april was een groot succes! Met tevredenheid kijken wij terug op een leerzame en gezellige middag. Ondanks een grote stroomstoring in de regio Rotterdam waardoor de Van Nellefabriek een tijd lang stroomloos was konden de presentaties doorgang vinden. Uiteraard is de middag afgesloten met een borrel, waarbij ook een...

Lees meer informatie...

Gesloten tijdens de paasdagen

5 april 2012

Op Goede Vrijdag (6 april) en Tweede Paasdag (9 april) is ons kantoor gesloten. De storingslijn voor klanten met een supportcontract is wel bereikbaar. Vanaf dinsdag 10 april zijn wij weer volledig bereikbaar.
Prettige Paasdagen!

Lees meer informatie...

Komt u ook naar de klantendag?

13 maart 2012Geachte relatie,Bij dezen willen we u graag uitnodigen voor onze InterExperts klantendag op woensdag 4 april 2012. In de schitterende Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam willen we u vanaf 12.00 uur uitnodigen voor een lunch en een programma met twee inhoudelijke sessies, gevolgd door een borrel.Het thema voor de...

Lees meer informatie...

Vooraankondiging klantendag

25 januari 2012

Graag willen onze relaties alvast informeren over de InterExperts klantendag 2012. Wij zijn van plan om op woensdagmiddag 4 april in de Van Nelle Ontwerpfabriek een bijeenkomst te organiseren voor al onze klanten, in navolging van de succesvolle klantendag in 2010.


Dit jaar zal de klantendag in het thema staan van 'Het Nieuwe Werken'. Hoe kan uw...

Lees meer informatie...

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å