Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij InterExperts.

InterExperts webhosting voorbereid op de toekomst

23 november 2010

Sinds enkele weken zijn alle websites die worden gehost door InterExperts ook bereikbaar via IPv6. IPv6 is de oplossing tegen het tekort aan IP-adressen, de netwerknummers die computers gebruiken om met elkaar te communiceren. De verwachting is dat eind 2011 alle ip-adressen verbruikt zijn. Nieuwe internetaansluitingen worden dan alleen nog maar voorzien...

Lees meer informatie...

Nieuwe website online!

24 september 2010

Sinds 24 september staat onze nieuwe website online. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om onze website een frisse en moderne uitstraling te geven. Wij zijn bijzonder trots op het resultaat!

Lees meer informatie...

Uitbreiding personeel

27 augustus 2010


Ancel (rechts) is bekend vanwege haar brede kennis in het Novell product portfolio en producten zoals Teaming, GroupWise, File Management Suite en Open Enterprise Server. Justin is een fundamentele Linux expert en heeft ook een uitgebreide kennis op het gebied van GroupWise en Novell Access Manager en token authenticatie.

Lees meer informatie...

Novellcongres.nl 2010: InterExperts was er bij

9 juni 2010

Woensdag 2 juni 2010 was het Novellcongres.nl, een jaarlijks terugkerend evenement voor gebruikers van Novellproducten. InterExperts was er bij: zowel met een eigen stand op de beursvloer, als met de sessies die werden gegeven.

De volgende sessies zijn gegeven door de specialisten van InterExperts, en hieronder ook te downloaden in pdf-formaat:


...

Lees meer informatie...

Nieuwsbrief mei 2011

27 mei 2010

Voor u ligt de derde InterExperts-nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief willen we u kort informeren over activiteiten en marktontwikkelingen die voor u interessant kunnen zijn.
Veel leesplezier met deze nieuwsbrief.
Klantendag een succes! Op 26 maart heeft...

Lees meer informatie...

InterExperts sponsort basketballclinic

15 april 2010

InterExperts heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Daarom steunt zij van harte het initiatief om kinderen te betrekken bij de sport. Op verzoek van de gemeente Diemen en basketballvereniging Blue Stars hebben wij bijgedragen aan de organisatie van deze clinic.

Het evenement wordt op 22 mei 2010 georganiseerd in Diemen. Kijk...

Lees meer informatie...

Nieuwe medewerker webontwikkeling

18 maart 2010

Sinds deze maand is ons webontwikkelingsteam versterkt met een nieuwe collega. Niels de Blaauw zal het bestaande team ondersteunen en meewerken aan onze webprojecten.Wij wensen Niels veel succes!

Lees meer informatie...

Nieuwsbrief februari 2010

5 februari 2010

Hierbij ontvangt u de tweede InterExperts-nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief willen we u kort informeren over activiteiten en marktontwikkelingen die voor u interessant kunnen zijn.
Veel leesplezier met deze nieuwsbrief.
Klantendag! Klantendag! Klantendag! Op 26 maart a.s....

Lees meer informatie...

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å