Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij InterExperts.

Jaar voorbij

21 december 2008

Het jaar is bijna voorbij. Zowel voor u, als klant, en voor ons, als ondersteunende partij, was het een hectische periode. Er is veel werk verzet en er zijn veel problemen opgelost. Doordat de economie ons voortstuwde zijn er talloze vernieuwingsprojecten uitgevoerd.
Voor volgend jaar staat een...

Lees meer informatie...

Nieuwe postbus

8 oktober 2008

Onze nieuwe adresgegevens zijn:

Postbus 13047

3004 HA Rotterdam

Lees meer informatie...

Verbeterde klantondersteuning

27 september 2008

Om klanten op elk moment van de dag en overal hulp te kunnen bieden heeft InterExperts besloten om met ISL te gaan werken. Hiermee kan op eenvoudige wijze, zonder verder configuratie, een PC bij onze klanten worden overgenomen. De klant houdt daarbij zelf de controle over het verlenen van toegang.

Lees meer informatie...

Week 36: verminderde bereikbaarheid vanwege verhuizing

27 augustus 2008

In week 36 verhuizen wij naar een nieuwe kantoorunit. Gedurende deze week zullen wij minder goed bereikbaar zijn. Op 3 en 4 september vindt de grote verhuizing plaats; op deze dagen zijn we slecht en mogelijk helemaal niet bereikbaar.

In noodgevallen zijn onze consultants mobiel bereikbaar. Wij informeren onze klanten nader met meer informatie. Onze...

Lees meer informatie...

Even voorstellen?

24 juni 2008

Per 1 juli a.s. treedt Kelly van der Meet bij ons in dienst als Office Manager. Zij zal onder meer de in- en verkopen van hard- en software gaan doen.

Lees meer informatie...

Succesvolle beursdag op het Novellcongres

26 mei 2008

Ook was er een vertegenwoordiger van SEP bij ons op de stand. Wij hebben met zijn allen veel plezier beleefd aan deze dag. Er was veel aanloop van bestaande en potentieël nieuwe klanten. Al met al een geslaagde dag, die mogelijk volgend jaar voor herhaling vatbaar is.Lees meer informatie...

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen!

23 mei 2008

De aanmeldingen voor deze hoogstaande opleiding stromen binnen.

De eerste inschrijver willen we hier aan u presenteren: Theis. Theis zal binnenkort aan zijn eerste stage beginnen,

op het onderdeel computerdemontage. Als u voor Theis een vervolgstageplaats weet, dan houden we ons aanbevolen!!


Lees meer informatie...

Nieuwe medewerker

7 mei 2008

Jeroen zal ons team specialisten komen versterken met een flinke dosis Linux-, Novell- en Windowskennis.

Na zijn officiële begin wordt Jeroen direct ingeschakeld bij de lopende trajecten, waar we extra mankracht uitstekend kunnen gebruiken. 

Lees meer informatie...

InterExperts op Novellcongres

10 april 2008

Op 21 mei a.s. vindt in de Reehorst te Ede het zevende Novellcongres plaats (www.novellcongres.nl). Dit jaar zal InterExperts voor de eerste maal als deelnemer op de beursvloer staan. Waarschijnlijk zullen twee van onze partners ons vergezellen tijdens dit congres met hun producten.

Lees meer informatie...

SEP en InterExperts starten partnerschap

3 april 2008

De leverancier van platform onafhankelijke backup, restore en recovery SEP uit Duitsland (www.sep.de) en InterExperts zijn overeengekomen dat InterExperts de producten van SEP gaat verkopen voor de nederlandse markt. InterExperts gaat het product SEP Sesam voeren als standaard backup product voor alle platforms bij haar klanten.

Lees meer informatie...

Brainshare 2008

23 maart 2008

In de week van 17-21 maart hebben onze consultants deelgenomen aan het jaarlijkse technologiecongres van Novell: Brainshare.De kennis die hier is opgedaan geeft weer genoeg energie en ideeën om onze klanten het komende jaar te helpen.

Tijdens Brainshare is het mogelijk is om direct met de leidinggevenden en...

Lees meer informatie...

Bundeling van krachten

12 maart 2008

Korpershoek Networking en InterExperts hebben besloten de krachten te bundelen. Het doel is in de eerste plaats het nog beter bedienen van onze klanten. De intensieve samenwerking betreft gemeenschappelijke in- en verkoop, (nieuwe)  projecten en de uitwisseling van kennis.

 

...

Lees meer informatie...

Novell koopt Sitescape

15 februari 2008

Bron: Lanmagazine (www.lanmagazine.nl)

Novell heeft het bedrijf SiteScape overgenomen, de oprichter van het open source project ICEcore voor samenwerk-gereedschappen.

En opnieuw wordt een open source project overgenomen door een commercieel bedrijf. Na database MySQL en desktopvirtualiseerder innotek (van VirtualBox), die vorige maand en afgelopen week...

Lees meer informatie...

ODF in het nieuws

2 februari 2008

We merken dat steeds meer bedrijven belangstelling hebben voor Open Office als alternatief voor MS Office. En ook de door Open Office gehanteerde bestandsformaten (ODF) die enige tijd geleden door de ISO organisatie als standaard zijn erkend mogen zich verheugen in een steeds grotere belangstelling.

Een groot voordeel voor alle gebruikers is...

Lees meer informatie...

Contact opnemen?

InterExperts kan u helpen bij het oplossen van uw IT problemen. Met jarenlange ervaring bij grote én kleine bedrijven zijn wij een uitstekende dienstverlener met een no-nonsense aanpak! Neem nu contact met ons op! å

Trotse leverancier van o.a.

 
Bekijk meer van onze referenties! å